Vara asta strigăm "Pârtieeee!" pe toboganele de la Eforie Aqua Park

271

Articole de la același autor

Cum arată o zi perfectă pe litoral? Piscine cu apă limpede, tobogane repezi, aqua zumba, baloane colorate, cocktailuri răcoroase, baldachine? De toate acestea aveți parte la Eforie Aqua Park, unul dintre cele mai moderne și dotate parcuri acvatice din România. 


Vara asta strigăm


Nouă tobogane, din care unul de mare viteză, inaugurat vara acesta, vă oferă o experiență unică. Printre noutăți, se află și un jacuzzi cu capacitate de peste 25 de persoane și un Lazy River pentru cei care caută clipe de relaxare. Atracția principală este, de departe, un submarin în care se va pătrunde cu o cască specială și de unde va putea fi admirată frumusețea naturală alcătuită din fauna și flora sălbatică. Turiștii care doresc mai multă intimitate și vor să se retragă pe un baldachin, la soare, și să primească servicii aparte pot lua un bilet în zona VIP. 


Vara asta strigăm


Vă gândiți să călătoriți în Cuba? Sau poate în Egipt? Nici Vestul Sălbatic nu vă displace!? Poate Tiki, Mexic sau Rusia? Eforie Aqua Park s-a gândit anul acesta să includă toate aceste șase zone într-un singur loc. La Eforie Nord, aveți ocazia să gustați câte puțin din fiecare destinație la unul dintre cele șase baruri tematice. Pe lângă cocktailuri răcoroase, puteți lua masa în zona generoasă de restaurante. 


Vara asta strigăm


De mai bine de trei ani, Eforie Aqua Park este gazda petrecerilor acvatice. Începând cu 9 dimineața și până la asfințit, au loc în permanență activități ce pun în mișcare toți vizitatorii parcului, de la mic la mare. Vă puteți bucura de soare pe sutele de șezlonguri amplasate pe toată suprafața parcului acvatic, puteți dansa alături de animatori, aveți la dispoziție ore de zumba, dansuri pentru copii, facepainting, baloane colorate, magicieni, personaje animate, petreceri interactive pentru copii, veți cânta alături de nume sonore din România și, dacă sunteți norocos, veți pleca acasă cu premii. Pe lista surprizelor din vara aceasta se află și tombole zilnice. 


Premii zilnice 


Vara asta strigăm


Astfel, dacă alegeți să petreceți o zi pe toboganele celui mai mare parc acvatic din sudul litoralului, aveți toate șansele să câștigați unul din cele trei premii puse la bătaie la tombola zilnică. Eforie Aqua Park te premiază cu un masaj de relaxare, o scufundare la Scuba Joy sau un cocktail. Extragerile au loc în fiecare zi. 


Eforie Aqua Park își dorește să fie în sezonul estival 2017 casa de vacață a copiilor dumneavoastră. Este deschis zilnic, între orele 9 și 18, și este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa și lacul Belona. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5629 secunde