Verificați de două ori produsele de Black Friday! Pot apărea capcane!

292
Verificați de două ori produsele de Black Friday! Pot apărea capcane! - blackfriday60297400-1699264574.jpg

Articole de la același autor

Fiți foarte atenți atunci când achiziționați gadgeturi de Black Friday! Experții ne avertizează cu privire la încercările de fraudă în perioada reducerilor. Cele mai multe capcane survin prin intermediul mail-urilor și promit oferte incredibile pentru telefoane, tablete, smartwatch-uri și alte produse similare. Clienții se pot trezi pe site-uri unde cardurile lor devin victime ale clonării, lăsându-i fără bani în cont.

Directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, susține că pentru a profita de ofertele avantajoase și a evita capcanele, consumatorii ar trebui să se informeze și să acorde atenție detaliilor.

„Reducerile mari de preţ, într-o anumită perioadă, sunt binevenite atât pentru consumatori, cât şi pentru operatorii economici. Pentru a beneficia de aceste reduceri şi a le fi respectate interesele economice, consumatorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze şi să acorde atenţie tuturor detaliilor, în special în perioada marilor reduceri de preturi, cum este Black Friday”, a transmis Paul Anghel, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astfel, pentru a vă proteja în timpul cumpărăturilor de Black Friday, creați, în primul rând, o listă și verificați prețurile. De asemenea, verificați stocul și prețul integral. Costul de livrare și produsele din coșul de cumpărători se verifică, de asemenea, constant. Nu ezitați să contactați comerciantul și să citiți recenziile online, care pot semnala anumite aspecte, dacă este cazul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5499 secunde