Veste proastă de la Administrația Națională de Meteorologie: Revin PLOILE!

340
Veste proastă de la Administrația Națională de Meteorologie: Revin PLOILE! - vremea2-1400502348.jpg

Articole de la același autor

Deocamdată, săptămâna aceasta, cantitățile de precipitații sunt reduse și nu vor contribui semnificativ la debitul râurilor. De marți, 27 mai, însă, vor reveni ploile mai însemnate, inclusiv în bazinul Dunării, unde debitul maxim la intrarea în țară este așteptat pe 25 mai. 


Potrivit conducerii Administrației Naționale de Meteorologie, până marțea viitoare, cantitățile de precipitații în România vor fi destul de scăzute și nu vor contribui la creșterea suplimentară a nivelurilor râurilor din interiorul țării. A doua veste bună este că nici în bazinul Dunării - Croația, Serbia, Ungaria - nu sunt ploi până lunea viitoare. 


"Pe 27, însă, în bazinul Dunării începe să plouă. Nu putem estima de acum cantitățile, dar vom ține la curent și autoritățile și populația, pentru că va ploua din 27 și în bazin, și în România. Partea bună este că nu se suprapune viitura de acum din Ungaria cu cantitățile de precipitații din 27-30", a declarat directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, la comandamentul pentru inundații de la Guvern.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4888 secunde