Vești bune pentru constănțeni. Ce se va întâmpla cu piața agroalimentară Pescăruș

528
Vești bune pentru constănțeni. Ce se va întâmpla cu piața agroalimentară Pescăruș - whatsappimage20190806at0821592-1565072929.jpg
Vești bune pentru constănțeni! Piața agroalimentară Pescăruș din Faleză Nord (fosta Piață Filipescu), administrată de Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" (RAEDPP) Constanța va intra într-un proces de modernizare. 


Pentru început, zilele trecute a fost delimitat perimetrul pieței, îngrădindu-se astfel accesul autoturismelor, pentru că în ultima vreme, tot mai mulți conducători auto își parcau mașinile pe platoul pieței. 


"Au existat zvonuri potrivit cărora a fost îngrădit spațiul pentru a se ridica un bloc de locuințe. Asigurăm locuitorii municipiului că acest lucru nu este adevărat. Dorim să modernizăm piața în așa fel încât atât producătorii, cât și cei care își vor face cumpărăturile să se bucure de cele mai bune condiții", a precizat directorul general al RAEDPP, Florin Gheorghe.


Lucrările vor consta în renovarea clădirii în care funcționează magazinele, precum și a spațiilor în care comercianții își expun marfa pe tarabe. Totodată, pavajul de pe platoul din fața pieței va fi refăcut cu piatră cubică. Platoul se va transforma în spațiu de recreere: va fi montat mobilier urban nou: bănci, ghivece de flori, coșuri de gunoi. De asemenea, va fi amenajat un loc de joacă pentru copii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7455 secunde