Vești bune pentru constănțenii din Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare și Tomis Nord

1377
Vești bune pentru constănțenii din Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare și Tomis Nord - zecidemiiconstanteni140596620114-1554367792.jpg

Articole recomandate

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța reamintește constănțenilor că Agenția Fiscală nr. 1 s-a mutat din strada Badea Cârțan nr. 3 în cadrul centrului comercial TOM, zona Carrefour (stand B6b), venind astfel în întâmpinarea locuitorilor din cartierele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare și Tomis Nord, începând cu data de 01 aprilie 2019.

Pentru a fi mai aproape de cetățeni și pentru a elimina barierele de comunicare, conceptul prezent în organizarea Agenției Fiscale nr. 1 este unul de tip "open space". Programul de lucru cu publicul al agențiilor fiscale este: luni, marți, miercuri, vineri: 08.30-16.30; joi: 08.30-18.30.


Operațiunile, reprezentând impuneri în evidențele fiscale, scoateri din evidențele fiscale, depunere/eliberare certificate de atestare fiscală, consiliere fiscală, recalculări impozite/taxe, înregistrare rapoarte de evaluare, emitere decizii de impunere și înștiințări de plată, se vor desfășura la nivelul birourilor amplasate în spațiul deschis și vor fi aceleași care se derulează în prezent și la nivelul agențiilor fiscale.

În vederea optimizării timpilor de așteptare pentru soluționarea situațiilor fiscale pentru care contribuabilii se vor adresa agenției fiscale, plățile se vor efectua la casieriile ampalasate într-o zonă securizată, separată de spațiul deschis amenajat cu birouri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8324 secunde