Vești bune pentru români. Când vor fi virați banii pentru voucherele de alimente

2651
Vești bune pentru români. Când vor fi virați banii pentru voucherele de alimente - cardtichetsocial-1684510361.jpg

Articole de la același autor

Banii pentru voucherele de alimente vor fi virați pe card în perioada următoare. Tichetele sociale se încarcă la două luni. Acestea sunt acordate în cadrul programului „Sprijin pentru România” iar sumele vor ajunge pe carduri în luna iunie 2023. Fiecare tichet are o valabilitate de 12 luni și poate fi folosit doar de către beneficiar, dar sunt și excepții în cazuri excepționale.


Beneficiari sunt persoanele din categorii vulnerabile. Aceștia vor primi 6 vouchere în valoare de 250 de lei fiecare pentru alimente și mese calde, distribuite la fiecare două luni, transmite Antena 3.


„Datele o spun clar, încă ne confruntăm cu o formă dominantă de sărăcie care poate conduce la precaritate alimentară, în anumite situații. Aceste lucruri fac ca peste două milioane de cetățeni să nu îşi poată permite un standard de viaţă decent pentru anul 2023. Tocmai de aceea, la nivelul Guvernului am gândit un pachet măsuri care sunt integrate și complementare, astfel încât să se asigure o alocare financiară eficientă a intervențiilor. Așadar, vor fi români care se află într-un grad extrem de excluziune socială care vor putea primi până la 10.000 de lei pentru nevoile imediate, pe baza diferitelor forme de sprijin care se vor acorda”, declara recent Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene.


Tranșa anterioară a fost virată înainte de Paște, în perioada 10-13 aprilie 2-23. Următorii bani vor intra pe carduri în intervalul 1-10 iunie 2023.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3645 secunde