Veşti bune pentru şoferi. "RAR nu taxează acest serviciu"

247
1
Veşti bune pentru şoferi.

Articole de la același autor

Registrul Auto Român implementează serviciul "Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV) prin curier", începând de luni, 18 iulie, potrivit Antena3.ro


Astfel, persoanele care solicită eliberarea Cărții de Identitate a Vehiculului vor putea opta pentru expedierea acesteia la o anumită adresă specificată, prin intermediul unui serviciu de curierat rapid, se arată într-un comunicat remis presei.

"Mai exact, când veniți cu autovehiculul la RAR, după identificare și verificare, puteți pleca fără să mai așteptați eliberarea actului (CIV).

Îl veți primi prin curier, dacă solicitați acest lucru, în maximum 3 zile lucrătoare, termen care poate fi prelungit doar în situația excepțională în care emiterea CIV este condiționată de răspunsul altor entități externe. 


RAR nu taxează acest serviciu. Veți plăti doar taxa de curierat la primirea documentelor", a spus Alina Niță, Director General RAR.


Comentează știrea

Stan
16 iulie 2022
Mincinosii

Stati cuminti cu curieratul .Trebuie sa asteptati o saptamana ora de ora si tot nu vine .In final trebuie sa-i cautati unde au sediul si sa mergeti personal dupa o perioada buna sa va ridicati documentele .Asta-i Romania niste puturosi si mincinosi .

Pagina a fost generata in 1.2817 secunde