VIDEO: Lumina Sfântă s-a aprins la Ierusalim

305
1
VIDEO:  Lumina Sfântă s-a aprins la Ierusalim - ierusalim4-1650722418.jpg

Articole de la același autor

Lumina Sfântă s-a aprins la Sfântul Mormânt din Ierusalim, iar Patriarhul Ierusalimului a împărțit-o cu credincioșii. Potrivit credinței ortodoxe, aprinderea luminii sfinte este un miracol divin, care se întâmplă în fiecare an în Sâmbăta Mare.


Potrivit Realitatea.net de la Ierusalim, flacăra pleacă spre țările unde sunt comunități creștin-ortodoxe. În această seară, Lumina Sfântă va ajunge și în țara noastră. Patriarhia Română a decis pentru prima dată, ca aceasta să fie oferită și preoților ucraineni, dat fiind războiul crunt prin care trece țara vecină. 






Comentează știrea

Papu
24 aprilie 2022
MANIPULARE

Ne mai mirăm că prostimea votează alți proști și pe deasupra și hoți. Cât de prost poți să fii să crezi așa ceva. S-a demonstrat de un preot la Ierusalim că LUMINA sfântă e de la o brichetă. De ce când se ia lumină la Ierusalim nu intră în acel locaș decât un singur popă fără martori ? Aud ?????!!!!! Treziti-vă oameni buni ! Sunt de acord să se păstreze această tradiție, dar fără minciuni. Să se spună adevărul. Tradiția va rămâne până când prostimea planetei va dispărea de pe acest pământ. 1.000.000 ani ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3691 secunde