Video VIDEO. SE STRICĂ VREMEA LA CONSTANȚA. IMAGINI CU CICLONUL CARE SE ÎNDREAPTĂ SPRE ROMÂNIA

2831
2
VIDEO. SE STRICĂ VREMEA LA CONSTANȚA. IMAGINI CU CICLONUL CARE SE ÎNDREAPTĂ SPRE ROMÂNIA - iarna1355733578-1451289243.jpg

Articole recomandate

Chiar dacă azi, încă de la primele ore ale dimineții, soarele strălucește pe cerul Constanței, meteorologii vin cu vești nu tocmai bune. Este anunțată o răcire drastică a vremii chiar începând de mâine. Se vor instala norii și vom avea un Revelion geros, iar, după Anul Nou, sunt așteptate și primele ninsori.


Din cauza unui val de aer rece care se îndreaptă spre țara noastră, vom avea numai valori negative, cuprinse între -6 și -1 grad, cu vânt puternic, dinspre nord. Joi, pe 31 decembrie, chiar dacă va fi parțial înnorat, va fi și mai ger, cu -8 grade în noaptea de Revelion și maximum -2 grade pe timpul zilei. Vineri, pe 1 ia-nuarie, vor fi între -3 și -8 grade, iar sâmbătă vor fi între -2 și -7 grade. 


Duminică se mai încălzește și va fi mai mult senin. Pe timpul zilei vor fi 0 grade, iar noaptea -4 grade. Sunt așteptate ninsori în averse. Ninsorile vor continua și luni, pe 4 ianuarie, dar de marți, pe fondul unei încălziri semnificative, se vor transforma în ploi. 


Comentează știrea

victor
28 decembrie 2015
offff

e buna stirea doar ca e ANTIciclon, in rest sunteti cei mai buni. hahaha

Dana
28 decembrie 2015
Erori, erori.....

Nu stiu de unde luati voi stirile despre vreme, dar sunt destule erori in articol. In primul rand ca este anticiclon, nu ciclon, valorile de temperatura pe care le dati nu sunt cele prognozate de ultimele modele, ger inseamna sub -10 grade, deci la noi nu va fi ger, iar stirea de la sfarsit cu ninsori luni pe 4 iar e eronata ca vor fi deja predominat ploi.....

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Decembrie 2015
Stire din Social : CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE COD GALBEN
Pagina a fost generata in 1.271 secunde