Video VIDEO ȘOCANT. "Copilul meu este plin păduchi, dar nu e o problemă importantă, deci nu știu s-o tratez". REPLICA ȘOCANTĂ A UNEI MAME, LA COAFOR

640
1
VIDEO ȘOCANT.

Articole recomandate

O coafeză din Mexic a avut recent parte de un client mai puțin obișnuit, pe care l-a dat drept exemplu prietenilor ei virtuali de pe Facebook.

Este vorba de o fetiță de 8 ani, aparent normală, care venise să își mai scurteze vârfurile, așa cum procedează femeile periodic. Nimic ciudat până aici.

Doar că, în momentul în care a băgat pieptănul în părul ei, a observat că ceva ciudat rămâne pe el. Când s-a uitat mai cu atenție, i s-a făcut rău! Scalpul micuței mustea de păduchi.

Femeia a întrebat-o pe mamă micuței dacă știa de această problemă. Această a răspuns cu nonșalanță că da, dar a ridicat din umeri, spunând că nu știe cum să trateze astfel de probleme care oricum nu sunt importante. 

Comentează știrea

sever
24 noiembrie 2016
mama iresponsabila

MAI MAMA DEGENERATA, LA FARMACIE(FARA RETETA) GASESTI UN SPRAY CARE COSTA CATIVA LEI SI CU 1,2 PULVERIZARI AI SCAPAT SARACA FATA DE PADUCHI. BINEINTELES TREBUIE SA FIERBI ASTERNUTURILE,DACA AI,SI IMBRACAMINTEA INTIMA. NU STIU CAT ESTI TU DE NESPALATA DAR AR TREBUI SA TE GANDESTI CA FICA TA ESTE UN FOCAR DE INFECTIE PT COLEGII EI ,IN CAZUL CAND ESTE SCOLARIZATA. EU , IN LOCUL COAFEZEI, TE RECLAMAM LA PROTECTIA COPILULUI. FII SIGURA CA SI TU SI MEMBRII FAMILIEI TALE SUNTETI PLINI DE PADUCHI.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0629 secunde