Video VIDEO / Zeci de animale sălbatice, libere pe străzile din Ohio, dupa ce proprietarul le-a dat drumul

683
VIDEO / Zeci de animale sălbatice, libere pe străzile din Ohio, dupa ce proprietarul le-a dat drumul - leu-1319038777.jpg

Articole recomandate

Proprietarul unei rezervații din Ohio a dat drumul animalelor, apoi s-a sinucis, incident în urma căruia s-a creat panică din cauza animalelor în libertate pe drumuri, relatează NewsIn.ro.
Poliția a fost nevoită să împuște mai mulți urși și lupi scăpați din grădina zoologică. Până acum au fost împușcate aproape 50 de animale. Pe șoseaua 70 au fost văzuți câțiva lei, tigri, câteva girafe și cămile.
Poliția spune că a găsit cadavrul lui Terry Thompson în fața locuinței sale. Thompson fusese recent eliberat din închisoare pentru posesie ilegală de armament.
Școlile din zonă au fost închise, iar șoferii au fost avertizați. Pe marginea drumurilor sunt semnale luminoase pe care scrie "Atenție! Animale sălbatice! Nu ieșiți din vehicul!".
"Situația este serioasă și le cerem oamenilor să fie precauți", a spus poliția.
La grădina zoologică se aflau lei, tigri, lupi, girafe, cămile și urși. Oficialii au spus că este vorba despre "animale la maturitate, foarte agresive".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4389 secunde