Vin ploile torențiale și vijeliile, la Constanța!

1324
Vin ploile torențiale și vijeliile, la Constanța! - vreme-1438275239.jpg

Articole de la același autor

După atâta arșiță, vremea începe să revină la normal. Meteorologii vin cu vești bune și spun că doar astăzi mai avem caniculă, după care ne vom bucura de câteva zile de răcoare. Mai mult decât atât, ne avertizează că este posibil să plouă torențial.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare privind instabilitate accentuată pe parcursul zilei de astăzi, până în jurul 23. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel încât, pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 20 de litri pe metru pătrat, iar izolat, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, peste 30 - 35 de litri pe metru pătrat. Vor fi condiții de grindină. De asemenea, astăzi, în regiunile sudice, vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară la amiază, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va mai depăși pragul critic de 80 de unități.

La Constanța, cerul este parțial înnorat, astăzi, și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 32 de grade Celsius. La noapte, câțiva nori vor persista și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 18 grade.

În week-end, se va mai răcori, până pe la 28 de grade pe timpul zilei și 17 grade noaptea. Însă va fi mult soare, așa că va fi vreme numai bună pentru plajă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3373 secunde