VINE PRIMĂVARA LA CONSTANȚA? Iată prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

5031
VINE PRIMĂVARA LA CONSTANȚA? Iată prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni - primavara-1485779240.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza pentru următoarele două săptămâni în toată țara. Sunt vești bune pentru zona Dobrogei, unde continuă să se încălzească și nu se mai anunță nici ninsori nici viscole.


Astfel, săptămâna aceasta, vremea va fi în general în încălzire, de la valori medii maxime de -2 grade în prima zi, până la 8-9 grade în jurul date de 5 februarie, perioadă în care va fi cald pentru această data. Săptămâna viitoare, valorile termice diurne vor începe să scadă ușor și treptat, astfel că în ultimele zile ale intervalului vor ajunge să se situeze în jurul valorilor medii de -7 și -6 grade, apoi vor fi în creștere, astfel că în intervalul 4 – 8 februarie, media lor va deveni ușor pozitivă. După data de 8 februarie minimele termice vor coborî din nou sub pragul înghețului.


Până spre sfârșitul acestei săptămâni, doar izolat și trecător, vor fi precipitații slabe, izolate, apoi probabilitatea ca acestea să devină mai frecvente va crește, dar vor fi în general slabe cantitativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0897 secunde