Vinurile din Dobrogea, prezentate cu talent la Hotel ibis

738
Miercuri seara, într-o atmosferă degajată și prietenoasă, s-a desfășurat la Hotel ibis o prezentare de vinuri din zona Dobrogea, cu asociere de meniu.

Descrierea vinurilor a fost făcută cu pasiune de către sommelierul cramei, iar meniul a fost pregătit cu multă grijă de Chef Ismail și echipa lui.

Evenimentul a fost întregit de prezența unei voci tinere și vibrante, care a întreținut atmosfera cu melodii românești și cover-uri.

"Ne-am dorit foarte mult să realizăm un astfel de eveniment, pentru că vinul este un foarte bun liant, aduce prietenii aproape, îi strânge în jurul mesei, la un «pahar de vorbă». Atunci când vinul este însoțit și de un meniu ales, seara este perfectă! Suntem inițiatorii și promotorii unui meniu de vinuri exclusiv dobrogene pentru că, după părerea noastră, zona Dobrogea este una deosebit de valoroasă și prezintă particularități care dau unicitate soiurilor de struguri. Aceste vinuri le găsiți în restaurantul și barul ibis și suntem mândri să le avem și să le recomandăm cu drag oaspeților noștri, români și străini. Văzând cu câtă deschidere au venit spre noi oamenii, am prins curaj și vom mai organiza astfel de evenimente", ne-a declarat Ruxandra Dima, directorul hotelului ibis. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9425 secunde