Visele copiilor de la Centrul de Zi Agigea, premiate la un concurs internațional

564
Visele copiilor de la Centrul de Zi Agigea, premiate la un concurs internațional - 390f9d14de10baba64c37611e3cc37a9.jpg
Sunt copii speciali și, deși nu au o copilărie fără de griji, ca mulți dintre colegii lor, au cu ce se lăuda. Mânuțele lor de aur au desenat vise, speranțe, bucurii și au creionat viitorul. Talentul lor este recunoscut și renumit peste hotare. Dar au rămas aceiași copii veseli care știu să zâmbească, în ciuda greutăților de zi cu zi.
Copiii de la Centrul de Zi din Agigea recidivează cu medaliile la concursurile de artă. Recent, ei și-au mai adăugat în palmares câteva premii și mențiuni, obținute la o competiție internațională de renume. Fundația "Ileana Mustatza" i-a provocat la prima ediție a unui concurs internațional de artă pentru copii și adolescenți. Intitulată Concursul de Artă Tânără Leordina-Vitomirești – România 2010, competiția s-a desfășurat sub tema "Vis și realitate".
"Din cei 21 de beneficiari ai instituției noastre care au participat la concurs, cinci au primit premii și mențiuni. I. Gabriela, de nouă ani, a câștigat premiul al doilea cu lucrarea «Între vis și realitate», P. Ioana, de șapte ani, a câștigat premiul al treilea cu lucrarea «Zburând spre realitate», A. Silvia, de nouă ani, și P. Ana Maria, de 12 ani, au primit și ele premiul al treilea cu lucrările «Visul unei cântărețe», respectiv «Când tăcerea apasă», iar I. Daniela, de 12 ani, a obținut o mențiune cu lucrarea «Zborul visului și al realității»", a declarat, pentru "Cuget Liber", psih. Ana Maria Constantin, directorul Centrului de Zi Agigea. Copiii au fost îndrumați de profesorii Florin Gheorghe Pap, Nicoleta Martin și Vasilica Luca.
Copiii centrului au mai participat și au câștigat premii importante la numeroase competiții precum Concursul Internațional de Artă "Different Look", sub patronajul Comitetului Național Polonez pentru UNICEF, cu tema "Călătorie în viitor" și la Concursul Național "Smile 21+", cu tema "Rezolvarea creativă a conflictelor din sufletul tău", ediția 2009.
Fundația "Ileana Mustatza" promovează valorile reale ale României, creând astfel o imagine corectă a adevăratelor valori românești atât pe plan intern cât și extern. Instituția sprijină și promovează tinerii artiști români atât din țară cât și din străinătate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8856 secunde