Viteza ambarcaţiunilor în Delta Dunării, monitorizată permanent

245

Articole de la același autor

Viteza de deplasare a ambarcaţiunilor în perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării este monitorizată permanent, pe canaluri. Inspectorii ecologi din cadrul comisariatelor regionale de control ale Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării au verificat, la finele săptămânii trecute, 62 de ambarcațiuni ce își desfășurau activitatea pe teritoriul Rezervației.

„Pentru nerespectarea prevederilor legale au fost aplicate 42 de sancțiuni: 21 de sancțiuni pentru nerespectarea vitezei de deplasare prevăzută de lege, 10 sancțiuni pentru lipsa vestelor de salvare obligatorii și 11 sancțiuni pentru lipsa actelor de reglementare a activității desfășurate”, transmit reprezentanţii Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Acțiunile pentru controlul ambarcațiunilor de transport turiști au fost efectuate și cu sprijinul Poliției de Frontieră Sulina.

De asemenea, în cadrul acțiunilor de monitorizare și control, în aceeași perioadă au fost identificate și sancționate potrivit legii 22 de cazuri de campare și acces neautorizat, pentru care au fost aplicate 11 amenzi contravenționale și 11 avertismente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6317 secunde