Voi ce faceți cu uleiul vegetal uzat?

226
2
Voi ce faceți cu uleiul vegetal uzat? - voicefaceticuuleiul-1422979427.jpg

Articole de la același autor

Responsabilitatea pentru mediu revine generației actuale. Ca să avem un viitor mai bun, nu avem altă șansă, în prezent, decât să educăm copiii și tinerii în spiritul civismului și să le imprimăm un comportament adecvat cu privire la păstrarea sănătății mediului înconjurător.

"Strigătul de ajutor al naturii pare mut și neputincios, dar emite vibrații puternice, care rezonează cu sufletul curat al tinerei generații, dispusă să mute și munții din loc. Energia lor trebuie canalizată astfel încât peste zeci de ani să nu fim îngropați în deșeuri. ONG «Mare Nostrum» continuă, astfel, seria proiectelor prin care mobilizează resursa umană și adresează o chemare pentru toate categoriile de vârstă de a-și îmbunătăți calitatea vieții", explică reprezentantul "Mare Nostrum", Cecilia Pătrăhău.

De la 1 noiembrie 2014, organizația constănțeană a implicat unitățile de învățământ constănțene într-un concurs cu premii pentru școlile care colectează cea mai mare cantitate de ulei uzat. Premiul întâi constă în containere de colectare selectivă și jocuri, pentru cei clasați pe locurile al doilea și al treilea se va amenaja un spațiu verde în jurul școlii și, de asemenea, vor primi și jocuri, iar cel mai activ elev, din fiecare unitate de învățământ participantă, va primi un premiu special. Concursul se va desfășura până pe 31 mai 2015.

De asemenea, din luna septembrie 2014, "Mare Nostrum" a demarat o tombolă de colectare a uleiului vegetal uzat. Astfel, oricine aduce cinci litri de ulei vegetal uzat primește, pe loc, un litru de ulei bun de gătit. Până în prezent, au fost colectați 144 litri de ulei uzat, însă campania continuă. 

Comentează știrea

DODO
4 februarie 2015
se poate !

BINE PERHAITO !!! ASA DA

r.
4 februarie 2015
protejarea naturii

buna.unde pot duce cantitatea de ulei colectata pana la urma?dati-mi si mie o adresa unde sa merg sa il las.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Social : Zona Inel II, fără apă rece, astăzi
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Social : Atenție, se oprește apa  la Constanța!
Pagina a fost generata in 2.0539 secunde