Voluntarii constănțeni, invitați la Caravana SEV

257
Voluntarii constănțeni, invitați la Caravana SEV - caravanasevpunetineriivoluntarim-1348259126.jpg
În perioada 15 septembrie - 20 octombrie, 21 de organizații active în promovarea voluntariatului îi pun în mișcare pe cei interesați de voluntariat, aducându-i împreună, informându-i și inspirându-i să devină parte din SEV - Serviciul European de Voluntariat.

"Peste 400 de tineri și organizații din 20 de județe, printre care și Constanța, vor avea oportunitatea să facă cunoștință cu SEV, să afle răspunsuri la întrebări și să interacționeze direct cu voluntari români și străini, organizații gazdă și de trimitere, persoane resursă de la care pot afla informații clare și prietenoase, prin intermediul a 21 de evenimente derulate succesiv în toată țara", precizează Mihaela Căruțașu, reprezentant Centras Constanța. Caravana a plecat pe 15 septembrie, din Piatra Neamț și va ajunge pe 18 octombrie la Constanța. 
Caravana SEV face parte din proiectul MOVE - Mobilitate și Voluntariat în Europa, derulat de Pro Vobis - Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat, în parteneriat cu Asociația ART Fusion, București, și Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, linia Structuri de suport SEV. Proiectul își propune promovarea voluntariatului în general și a Serviciul European de Voluntariat (SEV) în special, prin diverse evenimente și materiale informa-
tive. de ceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, pe litoral
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Social : Astăzi are loc echinocțiul de toamnă
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Social : La munte a început să ningă
Pagina a fost generata in 1.4288 secunde