Voluntarii fac curățenie în pădurea de la Sibioara

537
2
Voluntarii fac curățenie în pădurea de la Sibioara - voluntarii-1398446051.jpg

Articole de la același autor

21 de voluntari, angajați din echipa Monsson Energy Trading și numeroși localnici din comuna Lumina vor participa, în acest week-end, la o acțiune de ecologizare a pădurii din apropierea localității Sibioara. Aceștia vor aduna deșeurile și le vor colecta pe cele reciclabile, îndemnând populația nu doar să facă, ci să păstreze curățenia. De asemenea, vor monta panouri cu inscrip ții privind interdicția abandonării deșeurilor. 


"Într-o lume în care totul se mișcă cu viteze amețitoare, uităm să protejăm natura. Plecând de la dorința de a realiza un eveniment inedit care să marcheze implicarea organizației în activitățile cu caracter ecologist, echipa Monsson Energy Trading a pus bazele unui proiect de protejarea mediului înconjurător și a naturii. Mediul este o moștenire de reală valoare pe care o vom lăsa generațiilor viitoare și calitatea acestei moșteniri depinde de fiecare dintre noi", a declarat Maria Sabău, reprezentantul inițiatorilor proiectului. 
Evenimentul de ecologizare a fost susținut și de Primăria co-munei Limanu. "Curățenia înseamnă sănătate și este responsabilitatea noastră, a tuturor, să păstrăm localitatea curată. Apreciem astfel de inițiative și ne propunem ca, pe viitor, să sus-ținem organizarea cât mai multor evenimente de acest gen!", este de părere și primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru.


Comentează știrea

Mircea S,
27 aprilie 2014
bravo!

nu intreb cat gunoi s-a stans! spun doar atat: bravo!

wholesale hermes replica bags
10 mai 2014
wholesale hermes replica bags

hermes birkin outlet online Stiri Social : Voluntarii fac curățenie în pădurea de la Sibioara | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online wholesale hermes replica bags http://bybusklubben.dk/gallery/fake-vs-authentic-hermes-birkin-4517.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3965 secunde