Votați oamenii de valoare din Constanța!

632
Au dat dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară și fac cinste Constanței. Pentru a le fi recunoscute public meritele, Asociația Clubul Isis organizează "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța", eveniment ajuns la a doua ediție, care se va desfășura pe 7 martie. Vor fi decernate premii la zece categorii, care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: medicină, academic, politică, lumea afacerilor, administrație, contribuție la dezvoltarea societății, cultură și artă, sport, muzică și divertisment, mass-media.

Votarea a început la data de 1 ianuarie și durează până în prima zi a lunii martie. Cei care vor să voteze o pot face accesând pagina web www.oamenidevaloare.ro.

"Un oraș rămâne o simplă așezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni", a afirmat dr. Mohamed Zaher, director Isis Medical Center. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Sănătate : Cursurile Lamaze - moft sau necesitate?
Pagina a fost generata in 0.4187 secunde