Votează și tu oamenii de valoare ai Constanței

202
Votează și tu oamenii de valoare ai Constanței - 10oamenidevaloare-1484322634.jpg

Articole recomandate

Campania "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța" a ajuns la ediția a VII-a. Din 4 ianuarie, s-a dat startul perioadei de votare.

Evenimentul reprezintă o recunoaș-tere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării, care au contribuit la dezvoltarea orașului Constanța. În cadrul galei, sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Așadar, pentru a-i vota pe cei care fac cinste orașului Constanța, trebuie să accesați pagina www.oamenidevaloare.ro.

Voturile sunt exprimate pe internet, printr-un sistem securizat, iar procesul de votare va funcționa ca în ediția de anul trecut, respectiv prin crearea unui cont ce necesită introducerea unor date cu caracter personal și alegerea unei parole, urmată de posibilitatea de votare cu acces direct către panoul cu nominalizările, ce se înregistrează până la sfârșitul acestui an.

"Vă asigurăm că voturile pe care personalitățile nominalizate le primesc sunt gestionate în timp real și că astfel se vor împiedica tentativele de fraudă. Vă reamintim faptul că încercările repetate de fraudare vor duce la anularea voturilor și blocarea utilizatorilor. De asemenea, vă asigurăm că protejarea principiilor morale ce stau la baza campaniei reprezintă scopul nostru primordial. Ne bazăm pe faptul că nominalizarea acestora reflectă caracterul, activitatea exemplară și implicarea în dezvoltarea societății de care au dat dovadă. Toate persoanele nominalizate cu realizări importante în direcția dezvoltării societății și promovării principiilor morale beneficiază de recunoașterea și susținerea noastră ca adevărate valori", este mesajul inițiatorilor Campaniei "Zece Oameni de Valoare ai Constanței".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1074 secunde