Vreme caldă, dar ploioasă, la Constanța

287
Vreme caldă, dar ploioasă, la Constanța - vremea-1351789099.jpg
Meteorologii au și vești bune și vești proaste pentru constănțeni, în acest sfârșit de săptămână. Va fi cald, dar ploios. Astăzi vom avea din nou temperaturi peste 20 de grade Celsius. Norii se vor aduna însă încă de dimineață și sunt condiții de ploaie slabă. Vântul va adia ușor, dinspre sud, iar maxima termică va atinge 21 de grade Celsius. Peste noapte se va mai răci puțin, până pe la 13 grade, dar cerul se va mai limpezi.


În restul țării, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei în extremitatea estică, iar seara și noaptea în vest, nord-vest și în centru, unde pe arii restrânse va ploua în general slab. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales pe crestele montane. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în ziua anterioară, vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 13 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat se va produce ceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.68 secunde