Vreme de vară la mijlocul lui septembrie. Unde vin ploile

292
Vreme de vară la mijlocul lui septembrie. Unde vin ploile - vremea-1631686224.jpg
Astăzi vremea se menține caldă. Mai vin ceva averse în masivele sudice, poate și prin centrul și sudul țării.


În rest va domina timpul frumos, iar temperaturile maxime pleacă de la 22 de grade în Bucovina și în depresiuni, și ajung la 31 de grade în zona Olteniei.


În Dobrogea ne-așteaptă o zi destul de bună, cu soare dar și câteva ploi sporadice prin Dobrogea. Vântul va fi ceva mai activ la malul mării, iar temperaturile se opresc pe la 28 de grade.


În Moldova sudică și în nordul Munteniei, se mai adună norii și vin averse în zona Carpaților de Curbură. Vântul suflă slab și după prânz se ating tot 28 de grade.




În nordul Moldovei și în Bucovina, acum dimineața este ceață, se arată și soarele, iar spre seară sunt posibile ploi sporadice. Temperaturile scad ușor și nu mai trec de 25 de grade.


În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim ceață în primele ore ale zilei, dar mai târziu atmosfera va fi plăcută și doar pe la munte o să plouă puțin.


În ținuturile vestice, urmează o zi de vară cu mult soare și temperaturi de până la 30 de grade Celsius.


În centrul României este răcoare acum dimineață și se semnalează ceață mai ales în depresiuni. Pe parcursul zilei, vor fi perioade cu soare dar și înnorări și averse locale în zonele de munte. Temperaturile urcă treptat și la amiază se ating 27 de grade în vestul provinciei.


În sud-vestul țării, avem încă o amiază cu atmosferă de vară și temperaturi mai ridicate decât în celelalte regiuni. Pe la munte mai sunt ceva înnorări și averse dar în rest va fi plăcut.


La fel va fi și în ținuturile sudice: soare, temperaturi ridicate pentru luna septembrie și câteva averse pe înserat, în regiunile de deal și de munte.


Sursa: StirileProTV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6733 secunde