Vreme frumoasă și maxime de 24 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

174
Vreme frumoasă și maxime de 24 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremea1-1400519786.jpg

Articole de la același autor

Vremea este frumoasă, zilele acestea, la malul mării, iar temperaturile sunt în creștere, depășind chiar valorile normale pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin, iar vântul suflă slab, dinspre sud - vest. Maxima termică va atinge 24 de grade Celsius. La noapte, câțiva nori răzleți ne vor mai da târcoale, dar șansele de precipitații rămân destul de reduse. Termometrele vor indica minimum 11 grade Celsius.

Mâine va fi și mai cald, până pe la 25 de grade, în ciuda unui cer parțial înnorat. Vântul se va mai intensifica și își va schimba direcția, dinspre nord - nord-est. De joi, temperaturile mai scad, dar numai cu un grad, două, însă duminică vom avea din nou 25 de grade.

În restul țării, astăzi, vremea continuă să se încălzească și va fi ușor instabilă. Cerul este variabil, cu înnorări mai ales după-amiază și noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină.

Astfel de fenomene se vor semnala în cea mai mare parte a zonei montane, total în Transilvania, pe arii restrânse în Moldova și cu totul izolat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor continua să crească ușor și vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 și 18 grade, mai scăzute în depresiuni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.055 secunde