Vreme închisă și maxime de 4 grade Celsius, astăzi, la Constanța

103
Vreme închisă și maxime de 4 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremea3-1421339946.jpg

Articole de la același autor

Temperaturile au mai scăzut, la malul mării, dar această răcire este doar temporară. Din week-end se va încălzi și mai tare și se pare că și săptămâna viitoare ne vom bucura de temperaturi peste cele normale pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial acoperit de nori, vântul suflă slab, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 4 grade Celsius. Peste noapte, se va mai însenina, dar vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum -1 grad. Mâine, în ciuda câtorva nori care ne vor mai da târcoale, se anunță valori termice cuprinse între 2 și 8 grade.

În restul țării, astăzi, în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în regiunile vestice, la deal și la munte, valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele obișnuite pentru mijlocul lunii ianuarie, în condiții de cer variabil. În schimb, în zonele joase din sud, centru și est, în prima parte a zilei și din nou noaptea, va fi nebulozitate joasă și local se va semnala ceață, asociate izolat cu burniță sau fulguieli, astfel că regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această dată.

Cu totul izolat vor fi condiții favorabile depunerilor de polei, cel mai probabil în Moldova. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă și în partea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, mai scăzute în zonele unde ceața va fi persistentă peste zi, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi de la -15 la -13 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 4, 5, 6 grade în Dealurile Banatului și ale Crișanei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2324 secunde