Vreme închisă și maxime de 7 grade Celsius, astăzi, la Constanța. De mâine, vine gerul

207
Vreme închisă și maxime de 7 grade Celsius, astăzi, la Constanța. De mâine, vine gerul - ploaievremeumbrela4-1385392042.jpg

Articole de la același autor

Valul de aer rece ajunge, zilele acestea, și la Constanța. Temperaturile scad simțitor și, pentru prima dată în acest sezon rece, se vor înregistra și valori negative.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult înnorat, vântul va sufla cu putere, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Peste noapte, norii vor rămâne pe poziție și vântul se va menține în intensitate. Termometrele vor indica minimum 2 grade Celsius. Mâine însă va fi de-a dreptul ger, cu valori termice cuprinse între -3 și 2 grade Celsius. Joi și vineri, temperaturile vor mai crește cu un grad - două, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, iar în week-end se vor înre-gistra chiar și 8 grade Celsius.

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, săptă-mâna viitoare, regimul termic va fi apropiat de cel normal al primei decade a lunii decembrie, cu temperaturi diurne între 6 și 9 grade și nocturne între 1 și 3 grade. În ce privește precipitațiile, acestea vor fi, deocam-dată, sub formă de ploi și foarte slabe cantitativ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2929 secunde