Vreme înnorată și rece, astăzi, la Constanța

111
Vreme înnorată și rece, astăzi, la Constanța - vremeploaie-1379541323.jpg

Articole de la același autor

Încet, încet, toamna pare să se instaleze și pe litoral. Temperaturile au scăzut considerabil, iar norii se arată din ce în ce mai des.

Astăzi, la Constanța, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla moderat, dinspre nord-vest. Maxima termică abia dacă va atinge 21 de grade Celsius. Peste noapte se va însenina, dar va fi destul de răcoare, iar vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 12 grade Celsius. 

Mâine, se va mai încălzi puțin și se va arăta și soarele, dar în week-end valorile termice vor coborî din nou în jurul a 20 de grade.

În restul țării, vremea va fi rece pentru această dată în vestul, centrul și nordul țării, unde cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15 litri pe metru pătrat. Valorile termice vor fi apropiate de normale climatologice, iar cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse averse, cu precădere seara și în prima parte a nopții. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, unde, la peste 1.800 de metri altitudine, vor fi posibile precipitații mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în estul Transilvaniei și 26 de grade în sudul extrem al teritoriului, iar cele minime se vor încadra între 3 și 14 grade. Spre dimineață, cu totul izolat, vor fi condiții de ceață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Luni, 09 Septembrie 2013
Stire din Social : Vreme instabilă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3222 secunde