Vreme însorită, astăzi, la Constanța

92

Articole de la același autor

Vremea redevine plăcută, zilele acestea, pe litoral. Norii dau bir cu fugiții și temperaturile cresc până la valorile normale pentru această perioadă. 

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă moderat, dinspre nord-vest, iar maxima termică va atinge 25 de grade Celsius. Peste noapte, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 15 grade. În week-end, vom avea soare și valori termice cuprinse între 16 și 26 de grade, cu doar câțiva nori răzleți duminică. 

În restul țării, astăzi, vremea este răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales ziua, când se vor semnala averse și descărcări electrice, local, la munte, în special în Carpații Meridionali, Oltenia, în jumătatea de vest a Munteniei, sudul Transilvaniei, pe arii restrânse în nordul Moldovei și posibil izolat în restul teritoriului. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-vestice și estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei și 26 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 6 și 16 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0655 secunde