Vreme însorită și caldă, astăzi, la Constanța

93
Vreme însorită și caldă, astăzi, la Constanța - vremea2-1372948930.jpg

Articole de la același autor

Norii s-au abătut puțin deasupra litoralului românesc, dar s-au dovedit inofensivi. De astăzi, soarele revine la putere și va domina tot week-end-ul, aducând temperaturile la cele normale pentru această perioadă. 

La Constanța, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică atinge 26 de grade Celsius. Peste noapte, cerul se va însenina, vântul se va mai potoli și termometrele vor indica minimum 21 de grade. În week-end, se anunță vreme numai bună de plajă, cu maxime de 30 de grade Celsius. 

În restul țării, vremea va fi instabilă. Mai ales în cursul zilei, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de deal și de munte, local în regiunile sud-vestice și pe arii restrânse în rest. 

Izolat, cantitățile de apă vor depăși 35 de litri pe metru pătrat și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime, în general, între 12 și 21 de grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Social : INS. Câți bani au românii
Pagina a fost generata in 1.9187 secunde