Vreme însorită și deosebit de caldă, astăzi, la Constanța

121
Vreme însorită și deosebit de caldă, astăzi, la Constanța - vremeinsorita-1392052757.jpg

Articole de la același autor

După un week-end însorit și cu temperaturi prietenoasă, iarna pare să bată în retragere. Săptămâna aceasta va fi una veritabilă de primăvară, dar săptămâna viitoare temperaturile vor reveni aproape de cele normale pentru această perioadă. 
Astăzi, la Constanța, vremea va fi mai mult însorită și deosebit de caldă pentru luna februarie. Cerul este variabil, cu soare, vântul suflă moderat, cu unele intensificări temporare, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor mai înmulți și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 4 grade Celsius.
Mâine va fi și mai cald, în ciuda câtorva nori care ne vor tot da târcoale. Valorile termice se vor încadra între 7 și 15 grade Celsius. Noaptea ar putea apărea câteva averse de ploaie. Acestea se vor continua în cursul zilei de joi, după care cerul va deveni senin. 
Meteorologii au vești bune pentru următoarele două săptămâni, la Constanța, unde se pare că nu se vor mai semnala temperaturi negative și nici lapoviță ori ninsori. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Dobrogea, maximele termice vor oscila în jurilor valorilor de 12 - 15 grade Celsius, mai ales mâine și duminică, 16 februarie. Începând de luni, 17 februarie, temperaturile pe timpul zilei vor caracteriza un regim termic mai apropiat de cel normal, cu medii ale valorilor maxime în jur de 8 grade Celsius. Minimele termice vor fi preponderent pozitive de-a lungul întregului interval și vor oscila în medie între 0 și 5 grade. Vor fi ploi slabe sau burnițe în zilele de 13 și 14 februarie și în perioada 17 - 20 februarie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6015 secunde