Vreme însorită și deosebit de caldă, săptămâna aceasta, la Constanța

496
1
Vreme însorită și deosebit de caldă, săptămâna aceasta,  la Constanța - sea-1339339992.jpg
Vremea se anunță frumoasă și foarte călduroasă, săptămâna aceasta, la Constanța. Vor apărea câțiva nori, mai ales spre week-end, dar fără să aducă și ploi. Temperaturile vor fi destul de ridicate și, pe alocuri, vor depăși chiar 30 de grade Celsius.

În prima parte a săptămânii vom avea parte de vreme însorită. Dacă luni temperaturile vor fi ceva mai mici, de marți se încălzește simțitor. De vineri însă se mai răcește, astfel încât duminică vom avea maxime de doar 24 de grade Celsius.

Astăzi, cerul va fi însorit, maxima pe timpul zilei va atinge 27 de grade Celsius, iar minima va fi de 19 grade Celsius. Marți, 12 iunie, chiar dacă se vor semnala câțiva norișori, valorile termice vor crește până pe la 31 de grade Celsius ziua și 21 de grade Celsius noaptea. Miercuri va fi și mai cald, cu temperaturi cuprinse între 23 și 32 de grade Celsius, iar joi vor mai scădea cu 2 grade. Vineri revenim la 27 de grade Celsius, iar sâmbătă și duminică se vor înregistra ceva nori și valori termice cuprinse între 16 și 25 de grade Celsius.

Ploile ne ocolesc săptămâna aceasta și se pare că nici săptămâna viitoare nu ne vor răcori. Meteorologii anunță averse abia pentru duminică, 24 iunie. 

Comentează știrea

Fonduri UE
11 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Iunie 2012
Stire din Social : CONSTANȚA SUB AVERTIZARE METEO
Pagina a fost generata in 0.8489 secunde