Vreme însorită și din ce în ce mai caldă, la Constanța

327
Vreme însorită și din ce în ce mai caldă, la Constanța - vremeinsorita-1413223990.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie plăcută, la malul mării. Soarele ne încălzește cu razele lui, iar vântul abia adie ușor. În zilele următoare, meteorologii anunță temperaturi neobișnuit de mari pentru această perioadă, dar și câteva ploi slabe.


Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă slab, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 20 de grade Celsius. La noapte, va fi ceva mai cald decât în ultimele nopți. Termometrele vor indica minimum 10 grade. Mâine, va fi din nou senin peste zi, dar noaptea este posibil să apară câteva averse. Valorile termice se vor încadra între 12 și 23 de grade. Joi, va fi însă de-a dreptul cald, în ciuda câteva picături de ploaie. Se vor înregistra 25 de grade peste zi și 12 grade noaptea. De sâmbătă, însă, temperaturile vor reveni la valorile normale pentru acest anotimp.


În restul țării, vremea este, zilele acestea, caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe, mai ales seara și noaptea, pe arii restrânse în nord-vestul țării și cu totul izolat în rest.


Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade, iar cele minime se vor încadra de la 4 grade în depresiuni până la 17 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, pe spații restrânse va fi ceață, îndeosebi în sudul, estul și centrul teritoriului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5444 secunde