Vreme însorită și maxime de 17 grade Celsius, astăzi, la Constanța

63
Vreme însorită și maxime de 17 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremea1-1382458458.jpg

Articole de la același autor

Toamna continuă să fie generoasă cu noi și ne aduce temperaturi ridicate și mult soare. Este mai cald decât în mod normal pentru această perioadă și va fi frumos și în zilele următoare, până la finele lunii octombrie. 

La Constanța, astăzi, cerul este senin, vântul suflă slab până la moderat, dinspre est, iar maxima termică va atinge 17 grade Celsius. Peste noapte, este posibil să apară ceață. Vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 9 grade. Și mâine va fi vreme frumoasă, chiar dacă temperaturile vor mai scădea puțin, până pe la 16 grade.

În restul țării, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, îndeosebi în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi de la 15 - 16 grade pe litoral până la 25 - 26 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între 6 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, până la 2 - 4 grade. Se va semnala ceață, în orele dimineții pe arii restrânse, în special în zonele depresionare din centrul țării, iar noaptea cu caracter local, mai ales în sud și în est, unde poate fi asociată cu burniță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4451 secunde