Vreme instabilă și în încălzire, la Constanța

424
Vreme instabilă și în încălzire,  la Constanța - vremea-1351615084.jpg
Meteorologii vin cu vești bune pentru constănțeni. De astăzi, reapare soarele, ploile se opresc cel puțin pentru moment și se mai încălzește. De mâine va fi chiar foarte plăcut, chiar dacă unii nori ne vor mai da târcoale. Vineri sunt anunțate chiar și 21 de grade Celsius. 


Astăzi, cerul va fi variabil, cu soare. Pe timpul zilei, maxima termică va atinge 13 grade Celsius, iar noaptea vor fi condiții de ceață, cu 10 grade în termometre. Joi va fi ceva mai înnorat, dar sunt prognozate temperaturi de 20 de grade Celsius, iar noaptea vor fi câteva ploi slabe.

În restul țării, deși temperatura aerului va crește ușor, vremea se va menține rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, dar în cursul nopții în regiunile sudice, estice și centrale local va fi ceață sau înnorări, izolat asociate cu ploaie slabă și burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni spre -7 grade. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Octombrie 2012
Stire din Social : Vin ploile și frigul, la Constanța
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Social : ANM/ Cum va fi vremea, mâine
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3741 secunde