Vreme instabilă și maxime de 17 grade Celsius, astăzi, la Constanța. La noapte revin ploile

203
Vreme instabilă și maxime de 17 grade Celsius, astăzi,  la Constanța. La noapte revin ploile - vremeinstabila-1397492114.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie capricioasă la malul mării. Nici nu ne-am uscat bine după ploile din week-end, că se anunță din nou alte precipitații.
Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de ieri, o informare meteo de instabilitate atmosferică și temperaturi scăzute, în aproape toată țara, în zilele următoare. Începând din această noapte, de la ora 3,00 și până joi, 17 aprilie, la ora 15,00, va ploua în cea mai mare parte a țării, iar în zona montană vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Local, cantitățile de apă vor depăși 15 litri pe metru pătrat în 24 de ore. Valorile termice vor scădea accentuat, iar în regiunile extracarpatice vremea va deveni rece pentru această perioadă.
La Constanța, astăzi, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 17 grade Celsius. La noapte va ploua, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 8 grade. Mâine sunt așteptate averse spre după-amiază și în cursul nopții. Valorile termice se vor încadra între 8 și 16 grade Celsius. Joi și vineri va continua să plouă, iar temperaturile vor scădea până spre 10 - 12 grade. 
În Sâmbăta Mare se mai încălzește, până pe la 16 grade, dar câțiva nori vor continua să ne dea târcoale. În noaptea de Înviere vom avea 8 grade Celsius, dar vestea bună este că nu va ploua. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea de Florii, la Constanța
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5309 secunde