Vreme instabilă și temperaturi în creștere, astăzi, la Constanța

93
Vreme instabilă și temperaturi  în creștere, astăzi, la Constanța - pensionariparccasadecultura-1368631611.jpg
Ploile și furtunile ne mai dau câteva târcoale astăzi, pe litoral, dar de mâine vremea devine deosebit de frumoasă și caldă.

Astăzi, la Constanța, cerul va fi variabil și vor fi condiții de precipitații însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice. Maxima termică va atinge 25 de grade Celsius. Peste noapte vremea se va mai stabiliza, vântul se va domoli și termometrele vor indica minimum 17 grade Celsius.

Vineri va fi cer senin și valorile termice se vor încadra între 17 și 25 de grade Celsius, iar sâmbătă vom avea chiar și 27 de grade Celsius.

Și în restul țării temperaturile vor mai crește, vremea devenind caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice, cu maxime între 20 și 29 de grade, ușor mai ridicate în Lunca Dunării. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse averse și descărcări electrice, ziua în est și nord-est. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 12 până la 14 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4899 secunde