Vreme rece și ceață, astăzi, la Constanța

115
Vreme rece și ceață, astăzi, la Constanța - vreme-1418838043.jpg

Articole de la același autor

După temperaturile deosebit de ridicate de ieri, astăzi, se face frig la malul mării. Se va semnala ceață atât în cursul dimineții, cât mai ales noaptea.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat. Vântul suflă slab până la moderat, dinspre nord-vest. Maxima termică abia va atinge 4 grade. La noapte, norii vor persista și va fi ger. Termometrele vor indica minimum 0 grade.

Mâine, se va mai încălzi puțin, dar va fi din nou ceață. Valorile termice se vor încadra între 1 și 6 grade. În week-end, se anunță și soare, dar și averse, cu temperaturi destul de ridicate.

În restul țării, vremea va fi în general închisă. În zonele joase din sudul și estul țării va fi ceață, local persistentă și trecător asociată cu burniță. În celelalte regiuni, se vor semnala precipitații, mixte în Maramureș și la munte și predominant ploi, pe arii restrânse.

În nordul Carpaților Orientali vor predomina ninsorile. Izolat, cantitățile de apă pot depăși 10 - 15 litri pe metru pătrat și vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Social : Constanța, sub COD GALBEN
Pagina a fost generata in 1.4249 secunde