Vreme rece și ploi, astăzi, la Constanța

205
Vreme rece și ploi, astăzi, la Constanța - vreme-1429632325.jpg

Articole de la același autor

Primăvara capricioasă își continuă periplul la malul mării. Ne oferă când soare, când nori, când ploi și ne ține în frig. Meteorologii anunță vreme instabilă în continuare și abia spre week-end se mai încălzește.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, dinspre nord. Maxima termică va atinge 10 grade Celsius. La noapte, câțiva nori vor persista, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 2 grade.

Mâine, va fi mai mult senin și se mai încălzește puțin, până pe la 15 grade. De vineri vom avea chiar 20 de grade, însă săptămâna viitoare sunt așteptate din nou ploi.

În restul țării, astăzi, vremea este în continuare rece pentru această dată, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când pe arii restrânse, va ploua slab în Muntenia, Dobrogea, Moldova și Transilvania și, posibil, izolat, în rest. În zona de munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în prima parte a intervalului, la munte, în est și, trecător, în restul teritoriului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 19 Aprilie 2015
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea, azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5693 secunde