Vreme rece și vânt intens în cea mai mare parte a țării

232
Vreme rece și vânt intens în cea mai mare parte a țării - vreme-1588747076.jpg

Articole recomandate

Ziua de miercuri ne-aduce vreme rece pentru luna mai și vânt intens în majoritatea zonelor. Ploile apar frecvent în jumătatea nordică, iar pe la munte va ninge viscolit.


Maximele pleacă de la 11 grade în depresiuni și se opresc la 18 grade în sud și sud-vest.


În Dobrogea și Bărăganul găsim atmosferă schimbătoare, ploi slabe, dar și momente însorite. Vântul devine activ, iar temperaturile scad față de ziua trecută și pe la amiază vor fi cel mult 16...17 grade.


Se răcorește și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Marți s-au atins 22...23 de grade, dar marți temperaturile ajung cu greu la 17 grade. O să mai plouă din când în când, iar vântul se întețește și aici.


Un aer mai rece pătrunde și în nordul Moldovei și în Bucovina. Norii persistă și vor aduce alte reprize de ploaie, iar vântul va avea unele porniri.


În nordul Transilvaniei și în Maramureș, găsim vreme tare neplăcută, înnorări persistente și multe ploi. Temperaturile coboară spre valori de lună martie, iar vântul prinde putere după prânz.


O să mai plouă puțin și în ținuturile vestice. Zărim trecător și soarele, dar temperaturile scad și aici.


Se răcește și în zona Transilvaniei. Vom avea cel mult 13...14 grade și un vânt tot mai insistent, care va spori senzația de frig. Ploile continuă, iar pe la munte se anunță lapoviță și chiar ninsoare la altitudini mai mari. Și tot în zona montană înaltă, vântul va viscoli ninsoarea, cu viteze de peste 90...110 KM/h.


În Oltenia, temperaturile pierd vreo 5 grade față de marți. O să avem atmosferă schimbătoare și foarte puține ploi, dar vântul va sufla din ce în ce mai tare.


Tendința de răcire a vremii se păstrează și în ținuturile sudice. O să mai picure din când în când și vântul va agita atmosfera, iar pe la amiază vor fi cel mult 17...18 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9541 secunde