Vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța. Ce spun meteorologii

434
Vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța. Ce spun meteorologii - vremea11378482480138114661814156-1430734710.jpg

Articole recomandate

Vremea continuă să fie instabilă, în Dobrogea, dar temperaturile ajung la nivelul celor normale pentru această perioadă a anului.


Administrația Națională de Meteorologie a realizat o prognoză pentru următoarele două săptămâni. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


În Dobrogea, întreaga perioadă va fi caracterizată o vreme normală din punct de vedere termic pentru prima jumătate a lunii mai. Se vor înregistra maxime, în medie regională, de 20 de grade, valori mai coborâte urmând a se înregistra pe litoral, în timp ce minimele nocturne vor fi de 10 – 12 grade. La începutul săptămânii viitoare, este probabilă o răcire de scurtă durată, astfel că media temperaturilor maxime, pe întreaga regiune, va coborî cu 2 – 3 grade.


Probabilitatea de apariția a ploilor va fi mai ridicată în 7 mai și în intervalul 11 – 14 mai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5556 secunde