Vremea se încălzește în următoarele zile, la Constanța

144
Vremea se încălzește în următoarele zile, la Constanța - vremeacopiiporumbei8-1362399692.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produce în intervalul 4 - 17 martie, în fiecare regiune a țării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

În Dobrogea, vremea se va încălzi începând din 6 martie, devenind caldă pentru această perioadă între 7 și 11 martie, când maximele termice se vor situa în medie în jurul valorii de 12 grade Celsius. În intervalul 12 - 14 martie temperaturile diurne vor marca o scădere accentuată, până la valori medii de 5 - 6 grade Celsius, dar vor crește ușor începând din 15 martie. Temperaturile minime se vor situa în medie în jurul valorii de 6 grade Celsius, în intervalul 8 - 12 martie, iar în rest vor fi apropiate de 0 grade, chiar ușor negative în nopțile de 5 și 6 martie.

Începând din 9 martie până la sfârșitul intervalului temporar vor fi precipitații slabe cantitativ, sub formă de ploaie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.9861 secunde