Workshop despre integrarea copiilor cu autism în școala de masă

381
2

Articole de la același autor

Asociația de Sprijin a Persoanelor cu Autism "Harap-Alb", Constanța în colaborare cu Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, prin Centrul de Zi pentru Copii cu Autism și Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității "Ovidius" Constanța și Centrul Educațional pentru Copii și Părinți "Psihobest" București organizează joi, 4 aprilie 2013, începând cu ora 12,00, în Campusul Universității "Ovidius" Constanța, sala P55, dezbaterea cu tema "Integrarea copiilor cu autism în școala de masă" de psiholog Iulia Pantazi și dr. Mioara Cazac.

Sunt invitați să participe părinți ai copiilor cu autism, reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean specialiști în terapii comportamentale, cadre didactice, studenți și masteranzi ai Facultății de Psihologie și Științele Educației.

"Acest workshop se înscrie în rândul manifestărilor propuse de Asociația de Sprijin a Persoanelor cu Autism «Harap Alb» cu intenția de a aduce în atenția comunității existența persoanelor cu autism, din nefericire din ce în ce mai numeroase, problemele deosebit de dificil de rezolvat cu care se confruntă împreună cu familiile lor. Se dorește ca societatea civilă să fie informată și conștientă că sprijinul acordat de timpuriu înseamnă enorm de mult pentru persoanele cu autism și familiile lor, șanse mai mari pentru recuperare și în final, costuri mai mici pentru societate", precizează președintele ASPA-HA, Stănuța Dae.

Comentează știrea

maillot de foot discount
20 iulie 2013

index.php/forum/index.php/topic maillot de foot discount http://maillotdefootdiscount.1to1elite.com/

soccer jerseys
20 august 2013
soccer jerseys

messageboard/index.php?s= soccer jerseys http://www.sixsigmadss.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5856 secunde