YesComment.ro, punem note restaurantelor, băncilor, magazinelor online, companiilor de telefonie

256
YesComment.ro, punem note restaurantelor, băncilor, magazinelor online, companiilor de telefonie - yescomment3-1577095040.jpg

Articole recomandate

Imaginați-vă o economie fără reclame, fără marketing, fără publicitate mascată. O economie în care cumpărătorul nu poate fi influențat nici măcar 1% de ceea ce vede la televizor, pe internet, de ceea ce ascultă la radio sau citește în ziare. Un consumator care să aibă acces la informația reală și nu la cea trunchiată de un post TV aflat în relații comerciale cu o multinațională sau la cea trecută prin cenzura PR-ului.


România dezbrăcată de reclamă și PR


O Românie în care potențialul cumpărător să își aleagă banca, benzinăria, restaurantul, hypermarketul ori magazinul online exclusiv pe baza experiențelor trăite de ceilalți consumatori.


Asta facem la YesComment.ro, obținem o Românie dezbrăcată de reclamă și PR, o țară în care decidem noi, consumatorii, când, ce și cum achiziționăm și mai ales de la cine.


Tocmai de aceasta am creat YesComment.ro, o platformă în care toți românii sunt chemați să își expună părerile, să își povestească experiențele, fie ele pozitive sau negative, trăite practic în viața de zi cu zi, de la plata ratei la bancă la alimentarea cu carburant, de la achiziționarea unui automobil la semnarea unui abonament de cablu ori internet, de la cumpărăturile la hipermarket la cele din magazinele online. 
Și în acest fel obținem imaginea României reale, așa cum este văzută prin ochii consumatorilor, o Românie în care marile companii primesc o notă din partea cumpărătorilor și nu din partea… bugetului de marketing și publicitate.
V-am propus câteva domenii și câteva mari companii. Puteți adăuga singuri altele. Și puteți povesti orice întâmplare.
Așadar… comentează, nație!


Facem topul companiilor din România


YesComment.ro este un portal care dă posibilitatea oricărui român să își povestească experiența trăită la hipermarket, aventura la un service, modul în care a fost tratat de o agenție de turism și o companie aeriană, tratamentul de care a avut parte într-un spital, ce a pățit într-o benzinărie.


De asemenea, poate să posteze materiale foto și video și să dea note de la 1 la 10 fiecărei bănci ori benzinării, fiecărui magazin sau restaurant, furnizor de cablu sau de telefonie mobilă.


Rezultă astfel clasamentul celor mai bune restaurante, companii de telefonie mobilă, bănci, benzinării, spitale făcut strict de consumatori. 


Pe YesComment.ro sunt încărcate mii de companii din România, împărțite pe 16 domenii de activitate.  




1. Îți creezi un cont
Apeși pe "înregistrare" (vezi în colțul din dreapta sus al paginii)


2. Adaugi un comentariu. Sau mai multe…
În caseta "ce cauți" scrii…  ce cauți, adică exact ceea ce te interesează. O benzinărie, un magazin, o bancă și altele asemenea.


Apoi, la "locație" scrii orașul, după care tastezi "caută".


Ți se va deschide o pagină cu obiectivul căutat. Faci un click pe el și scrii ce te-a mulțumit, nemulțumit, supărat, surprins plăcut ori neplăcut. Și-i dai și o notă de la 1 la 10. Ai trimis comentariul și gata.


3. Punctaj
Din notele tale rezultă punctajul fiecărei companii în parte. Și aflăm cu toții care este aprecierea de care se bucură cele mai mari firme din România dincolo de reclamă și marketing.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7519 secunde