YOXO: Abonamentul de mobil așa cum vrei tu

278

Articole de la același autor

Cum profiți de un abonament de mobil livrat direct la ușa ta digitală sau fizică dar și de libertatea de a-l personaliza așa cum dorești și cum ai nevoie în fiecare lună?



Când treci pe YOXO ai posibilitatea să alegi unul dintre cele trei tipuri de abonamente de mobil, cu prețuri începând de la 9 lei/lună cuminute și SMS-uri naționale nelimitate incluse. Abonamentul la 9 lei este o opțiune nouă și populară la care vei primi 10GB și 4G+, fiind o variantă minunată pentru costuri lunare foarte mici; abonamentul de 19 lei vine cu 60GB și 4G+, perfect dacă petreci mult timp pe internet sau îți place să lucrezi dintr-o cafenea; varianta de abonament la 39 lei aduce 160GB, roaming și 5G, ideal dacă mergi des în străinătate sau îți place să fii toată ziua pe net.

Fiecare dintre aceste variante vine cu beneficiile de care nici nu știai că ai nevoie: nu te ține în loc nicio perioadă contractuală, plătești la începutul fiecărei luni în lei, direct din aplicație și ai acoperire și internet în cea mai bună rețea mobilă 4G+/5G Orange.



E important să știi că poți oricând să schimbi tipul de abonament cu unul mai ofertant dacă decizi că ai nevoie de mai mult. De exemplu, dacă 10 GB din abonamentul la 9 lei nu îți ajung, ai două opțiuni, fie adaugi din aceași secțiune mai mult internet, începând de la 5 lei, fie optezi luna următoare pentru abonamentul de 19 lei și vizionezi relaxat toate seriale tale preferate. Tot în secțiunea opțiunilor suplimentare pe care le poți adăuga, vei găsi inclusiv internet in roaming (minute internaționale, roaming în UK, Moldova, SEE sau non-SEE), extra-opțiune pentru a plăti taxele de parcare sau SMS-uri pentru donații.

YOXO este un abonament de mobil 100% digital, iar asta înseamnă că te vei bucura de un proces de portare simplu si rapid, direct din aplicatia de mobil dedicată.



Partea și mai bună este că faci un bine inclusiv mediului înconjurător pentru că portarea se face digital. Asta înseamnă ca nu mai ești nevoit sa faci drumuri prin oraș și nu trebuie să printezi contracte pentru ca rezolvi totul din aplicație. Contribui chiar și la reducerea plasticului dacă alegi să activezi YOXO prin eSIM. Prin activarea unui număr nou prin eSIM, portarea se realizează în cel mult 8 minute deoarece aplicația YOXO recunoaște automat dispozitivele compatibile. Vezi, chiar e totul foarte ușor!

Hai pe YOXO și încearcă abonamentul de mobil super flexibil pe care îl personalizezi cum și când dorești.

 #pentrucăyoxo

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.458 secunde