Zbori cu Wizz Air? Vezi ce se întâmplă în septembrie

128
Zbori cu Wizz Air? Vezi ce se întâmplă în septembrie - wizzair-1471765577.jpg

Articole recomandate

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România în funcție de numărul de pasageri, a anunțat la începutul acestui an relansarea zborurilor pe ruta București-Budapesta. Pentru a treia oară, scrie economica.net

Operatorul aerian Wizz Air reia zborurile pe ruta București-Budapesta din 21 septembrie. Este pentru a treia oară când compania încearcă să lege Bucureștiul de capitala Ungariei.

Primele zboruri din București spre Budapesta au fost operate de companie în 2007-2008. Ulterior, Wizz Air a renuțat la această rută, pentru ca, în 2012, zborurile să fie reluate, ca urmare a falimentului companiei ungare Malev. Dar, zborurile au fost operate doar până în luna august din acel an.

Acum, pentru a treia oară, compania încearcă să lege Bucureștiul de Budapesta. Cele două orașe sunt printre cele mai importante locații de unde zboară, după Londra, arată datele publicației specializate Anna.aero.

În încercarea de a atrage pasageri, Wizz Air oferă bilete la prețuri mici. Mai mici decât spre orice altă destinație de la București. Mai mici decât cele anunțate la începutul acestui an, când a anunțat lansarea zborurilor.

Spre exemplu, se pot cumpăra bilete de avion dus-întors, fără alte taxe suplimentare, de bagaj, de exemplu, la prețul de 78 de lei/persoană sau la 138 de lei/persoană.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0908 secunde