ZECE CONTAINERE pline cu GUNOAIE, depistate în Portul Constanța

372
ZECE CONTAINERE pline cu GUNOAIE, depistate în Portul Constanța - 7maicontainereport-1620386282.jpg

Articole de la același autor



Comisarii Gărzii de Mediu, alături de polițiștii de frontieră și angajații altor instituții cu rol de răspundere, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au verificat vineri, 7 mai, zece containere sosite în portul Constanța. Containerele au fost importate din Germania, de o firmă din Ploiești. S-a constatat că în interior erau  deșeuri amestecate -metalice, hârtie, textile, cauciuc, lemn, precum și deșeuri periculoase precum baterii și bucăți azbest, care nu pot fi reciclate. 


A fost luată măsura nepermiterii intrării în țară a deșeurilor, acesta fiind transport ilegal de deșeuri. Mai mult decât atât, nu s-au prezentat documente care să însoțească transferul deșeurilor Anexa VII, iar societatea unde ar fi trebuit sa ajungă deșeurile nu avea instalație de reciclare autorizată. La acțiune a participat și un reprezentant Frontex. 
„Menționăm că în perioada imediat următoare se vor verifica toate celelalte containere aflate în terminalul din Portul Constanța Sud Agigea, în număr de 70 de containere, origine Germania, pentru firma respectivă”, au precizat autoritățile. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2224 secunde