Zece oameni de valoare pentru Constanța! A început campania de propuneri

212
Începând de luna aceasta și până la sfârșitul anului, constănțenii pot face propuneri pentru cei Zece oameni de valoare ai orașului. Evenimentul organizat anual de Pangeea și susținut de Isis Hospital a ajuns la cea de-a VII-a ediție. Campania "Zece oameni de valoare pentru Constanța" se desfășoară după aceleași principii de identificare a valorilor, așa că oricine dorește poate face o propunere.

Prin intermediul platformei www. oamenidevaloare.ro, până pe 31 decembrie, se primesc propuneri, iar din 2 ianuarie 2017, se poate vota. Pot fi aleși oameni de valoare din cele zece domenii de activitate: medicină, mediul academic, politică, lumea afacerilor, administrație, contribuție la dezvoltarea societății, cultură și artă, sport, muzică și divertisment și mass-media.

Propunerile se pot face prin crearea unui cont, ce necesită introducerea unor date cu caracter personal și alegerea unei parole, urmată de posibilitatea de menționare a propunerilor și, ulterior, de votare, cu acces direct către panoul cu nominalizările ediției curente. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5101 secunde