Zi liberă/ Casieriile Enel, închise luni, 4 iunie

519
1
Casieriile Enel Energie din județul Constanta vor fi închise luni, 4 iunie 2012 zi liberă legală, urmând ca activitatea să fie reluată conform programului obișnuit de lucru, marți, 5 iunie 2012, când vor funcționa în program normal.

Clienții Enel Energie care doresc să își achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalitățile alternative de plată, prin Paypoint sau Payzone, rețeaua de atm-uri, prin debit direct, internet sau virament bancar.

Pentru a afla informații despre consumul de energie, facturile și plățile efectuate, clienții Enel Energie pot apela gratuit InfoEnel la telefon 0800.07.08.09 sau pot accesa pagina www.enel.ro secțiunea My Enel.

Pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică. Serviciul Telecitire va fi funcțional.

Comentează știrea

Fonduri UE
1 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 Iunie 2012
Stire din Social : A crescut din nou șomajul
Pagina a fost generata in 1.4461 secunde