Ziua Apei, sărbătorită prin activități specifice la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență

72
1
Ziua Apei, sărbătorită prin activități specifice la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență - ziua-apei-centru-1711369440.jpeg

Articole de la același autor

Copiii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență din Constanța au sărbătorit, în cadrul instituției, Ziua Mondială a Apei, un eveniment anual al Organizației Națiunilor Unite care se concentrează pe importanța apei potabile.

Activitățile la care copiii au participat au avut drept scop creșterea conștientizării privind importanța apei potabile și a gestionării durabile a resurselor de apă.

„Considerăm că este extrem de importantă educarea copiilor noștri, în ceea ce privește protecția mediului înconjurător și conservarea resurselor naturale, cum ar fi apa.

Prin educarea copiilor noștri despre importanța apei și necesitatea de a proteja sursele de apă, le oferim instrumentele necesare pentru a deveni cetățeni responsabili și conștienți de mediul înconjurător.

Activitățile au fost motivate și inspirate și au avut un impact pozitiv asupra copiilor și personalului implicat. Continuăm să promovăm conștientizarea și acțiunea în ceea ce privește protecția apei și a mediului înconjurător, deoarece acestea sunt aspecte fundamentale pentru un viitor durabil și echilibrat”, au precizat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Charlotte parker
25 martie

Numele meu este Charlotte Parker. Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am avut chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit când viața noastră începea să aibă sens. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp. Datorită unui vrăjitor numit Dr.Ogaga Kunta, l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre acest vrăjitor. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și, de asemenea, pentru a obține un loc de muncă bine plătit și așa mai departe. îl puteți contacta și pe adresa sa de e-mail ([email protected]). El este uimitor, am întâlnit și o mărturie specială, era despre o femeie pe nume Vera, ea a mărturisit despre cum și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de 2 ani. zile, iar la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la e-mailul lui. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. o săptămână mai târziu, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți ca oricând. Dr ogaga Kunta ești un bărbat talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea unui vrăjitor real și autentic, încercați-l oricând, el este răspunsul la problemele dvs. din nou adresa lui de e-mail este ([email protected]) el este cel mai bun vrăjitor care vă poate rezolva problemele. 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare 6) Vrăji de despărțire 7) soluție finală pentru ejaculatoină rapidă [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6274 secunde