Ziua verde la Constanța. Astăzi, se face curățenie pe malul lacului Tăbăcărie

149
Ziua verde la Constanța. Astăzi, se face curățenie pe malul lacului Tăbăcărie - ziuaverde-1444322510.jpg

Articole de la același autor

Elevi și voluntari din Constanța participă, astăzi, la o amplă acțiune de ecologizare pe malul lacului Tăbăcărie. Evenimentul este organizat de Polaris M Holding, alături de Primăria municipiului Constanța, cu prilejul sărbătorii "Ziua Verde Constanța".

Activitatea se va desfășura între orele 10 și 14 și face parte din campania "Curățăm Constanța noastră". Acțiunea va cuprinde două etape: în primele două ore, elevii vor fi implicați în mod direct în ecologizare, demonstrând că sunt un exemplu de civism pentru ceilalți, iar în cea de-a doua etapă, vor beneficia de două ore de educație nonformală, unde vor avea posibilitatea de a acumula cunoștințe despre "drumul deșeurilor", care începe cu generatorul de deșeuri și se încheie cu reintrarea materialelor în circuitul economic.

Programul campaniei "Curățăm Constanța noastră" se va desfășura pe o perioadă de trei zile. Astăzi, va avea loc igienizarea zonei de pe malul lacului Tăbăcărie, sâmbătă, 10 octombrie, acțiunea "Descoperă Lacul Tăbăcărie", iar duminică, se vor desfășura workshop-uri de desen, sub denumirea "Duminica în familie". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Social : CUTREMUR în România!
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Social : Când vine apa caldă, la Constanța
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Social : Astăzi este Ziua Mondială a Poștei
Pagina a fost generata in 1.8704 secunde